ШОКАНТНО ИНТЕРВЈУ НА ПРОФЕСОРОТ ГОРАЗД РОСОКЛИЈА ЗА МАКТЕЛ: За смрта на Тамара не е...

Мактел: Здраво професоре, може ли да ми дадете ваш став за бомбите на Заев? Проф. Д-р Горазд Росоклија: Саше, мислење се заснова врз информации. Кои се информации што ние ги...

Латас контактирал со странски служби

Ви го пренесуваме интервјуто на поранешниот директор на Управата за контраразузнавање, Горан Митевски дадено за Утрински на 19.01.2010. Како се чуваат документите во УБК и како е можно вакви доверливи материјали...