Со ваков резултат Груевски е аут од политика!

Ај да направиме сума сумарум што значи исходот од вчерашните избори. Без разлика кој ќе ја формира и каква ке биде таа влада, дали техничка, коалициска или концентрациона, јасни...

Генерал Ангелов со жестока порака до Груевски: Да беше Ќосето жив ќе ти ја...

Згрозен сум од изјавата на Никола Груевски со која се заканува на претседателот на СДСМ Зоран Заев повикувајки се на Андон Ќосето. Не само што сум згрозен туку и...

Никола Димитров: Македонија или Грујовистан?

Граѓани или поданици? Правда или криминал? Македонија или Грујовистан? И небото е со Македонија. Во недела ќе имаме сончево и пролетно време за поголема излезност. Да гласаме за правда и држава, за татковина...

Поленак: Мислам дека др. Камиловски е ИДИОТ – 99 отсто од пациентите албанци во...

Во врска со двојазичноста да му кажам на Др Ќамиловски. Бев стоматолог во приватна ординација во Сарај (кај последна 12-ка) од 1991-ва до 1997-ма. 99% од пациентите албанци знаеја...

АНДОН ЌОСЕТО, ГРУЕВСКИ И ЗАЕВ

Згрозен сум од изјавата на Никола Груевски со која се заканува на претседателот на СДСМ Зоран Заев повикувајки се на Андон Ќосето. Не само што сум згрозен туку и...

И на Никола Младенов ли му го прати Ќосето?!

И на Никола Младенов ли му го прати Ќосето?! Фејсбук статус на Рубин Иваноски

ДУИ се обидува да ја ликвидира физички Беса

Лидерот на Беса, Касами , вечерва објавува дека активисти на Беса биле повикани од директор на државна установа, поставен од ДУИ и откако не се согласиле да работат за...

ВМРО-ДПМНЕ ги потврди своите анти-македонски идеологии

Вмро Дпмне искористила песна на Блаже Конески за својата политичка пропаганда во предизборието. И не е тоа до толку страшно, колку што е очајно и дволично. Истиот тој Конески, кој што...

Директорот на Телма, Атанас Кировски за анкетата на Телма и МЦМС: Кај неопределените гласачи...

Се крена голема врева околу последната анкета што ја презентираше Телма. Многумина сметаат дека телефонска анкета во МКД е методолошки проблематична, и дека расположението е повеќе проопозициско од тоа...

Ременски: Мене не ме чуди што на еден криминалец идол му е Ќосето, туку...

Мене не ме чуди што на еден криминалец идол му е Ќосето - сериски убиец и ликвидатор на неподобните за Партијата! Ме чуди лицемерието истиот тој да го спомне Гоце...