(ФОТО) ПА ОВА Е НЕВЕРОЈАТНО : ЈАПОНЦИТЕ НАПРАВИЛЕ КЛОН ОД НАШИОТ ВИЛИПЧЕ

Во Јапонија се појави копија од Филип Петровски, очигледно се под импресија на неговите дипломатски подвизи кои пола завршија со тепачки и болници. Глејте бе колку се исти маме...

ОГНЕН ЈАНЕСКИ РАСПАЛИ ПО ТОА ЛОПУЖИТЕ ОД ДИК : ВИЕ СТЕ ЛУЃЕ БЕЗ ГРАМ...

19 години работам професија која нема празници, делници, болест, нечија смрт, родендени, мекици и разни чудесии. Работиш со температури, со фрактури, со сипаници, со ларингит, стомачни тегоби, забоболки, со...

ВМРОВЦИТЕ ПРАВАТ ОДРЕДИ ЗА АТЕНТАТИ!

На интернет се вртат фотки од вмровци сликани со маски и со пушки со дурбини, за што се спрема оваа багра?!