СРАМОТА! ТОТАЛЕН РАСПАД НА СИСТЕМОТ: ХУМАНИТАРНАТА ПОМОШ СЕ ДЕЛЕЛА ПО ОСНОВ НА ПРИЈАТЕЛСТВА И...

Ова е срамно! Читајте и шерувајте за да стигне до поголемиот дел од народ затоа што државните органи не преземаат ништо! На пунктот кај ОУ "Наум Наумовски Борче" во Ченто,...

(ВИДЕО) Е ОВА Е ЛУЃЕ ХИТ ПЕСНА НА МАКЕДОНИЈА : Устај Коле и мало...

„Лицата во композицијава се фикција , а доколку некој се препознае тоа е затоа , што тој таквио , си ја има мувата на капата , или на истио...

ЗОШТО ИЛИЈА ДИМОВСКИ НЕ Е ОЖЕНЕТ?

БАРАМ ИЗВИНУВАЊЕ ОД РЕПУБЛИКА, КУРИР И ПРЕС 24!!! Во согласност со член 13 од Законот за граѓанска одговорност за навреда и клевета барам извинување и јавно повлекување на текстот “Идејата...

Тања Милевска од Брисел ја има најдобрата порака до ВМРО ДПМНЕ: Ебете се за...

За сите бркања од работа, затворени медиуми, тужби, грозни клевети, лаги, партиски соопштенија полни омраза, за сите извалкани репутации, за сите венци, затвори, сообраќајни "несреќи", сите испиени хелекси, стравови,...

НУКЛЕАРНА БОМБА ОД АКТЕРОТ ПЕТАР АРСОВСКИ: Актерите од МНТ носат списоци со „гарантирани“ 20...

Актерот Петар Арсовски на свјот Фејсбук профил обелодени БОМБА за списоци со „сигруни гласачи“, кои актерите вработени во МНТ ги носел е кај директорот. Еве што напиша актерот Арсовски. "Министерке Арсовска,...

Човекот што ме остави инвалид ќе биде вработен во МВР?!

Дечкото што ме остави инвалид Бобан Петров се пријавил на последниот конкурс за полицајци и веќе очекува да го повикаат да работи во МВР, бидејќи ги поминал сите проверки...

Хроника за деградирањата на Јовче Ременски од страна на МВР и “напредокот” на Оливер...

Додека Јовче Ременски во 2002 год. беше началник на одделение во УБК , Оливер Андонов го превземаа од АРМ во Гранична Полиција на позиција Раководител на смена во Сопот...