ЈОЦИ ТОТАЛНО ОДЛЕПИ: Почна да оди по дома на видни членови на СДСМ и...

Инаку денес првпат ми се случи да ме чека некое лице пред зграда кај мојата кола. Госпоѓата Јорданка Ивановска ме чекаше пред моето возило и почна да се заканува дека...

ЈАНКО БУРЕК: Ја никого не мразам! (Освен педерите, шиптарите, атеистите, феминистите, комуњарите, грците, бугарите,...

Човекот кој целата своја водителска кариера ја изгради со хејтање на соседните народи, шиптарите, комуњарите, атеистите, феминистите, особено педерите, се фали дека никого не мразел?!?! Ова е исто како пред...

ОВА СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ПОЛИТИЧКИ ОПЛЕСКУВАЊА НА СДСМ КОИ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПОВТОРАТ

Во 2002 година СДСМ доби втора шанса да ја оправи работата. Ја оплеска тотално. Најголемото оплескување беше што поставија анонимен послушник за обвинител, кој не ги гонеше ни криминалите на воените...