ПОРАДИ ВУЧИЌ, СРБИЈА И ПОНАТАМУ ОСТАНУВА СЛЕПО ЦРЕВО И ТЕМЕН ВИЛАЕТ...

Откако Македонија денеска го потиша протоколот за членство во НАТО, Србија, БиХ и Косово се единствените земји во регионот која ќе остане надвор од...

ВУЧИЌ КАКО ГРУЈО ДА ГО ПРАВЕЛ ВО ГАЗОВИТЕ НА ВИЛИПЧЕ И...

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, вели дека не постои ниту едно решение за Косово и Метохија ако истото не биде прифатено од мнозинството Срби....
- Advertisement -

LATEST NEWS

MUST READ