(ФОТО) АЗДИЗАНИ И НЕНАСИТНИ КОПИЛИЊА : ГЛЕЈТЕ ЗА ШТО МИЛЕНКО СОБИРА ДОНАЦИИ, ДА ГО БРЦКА МЕВОТ И ГАЗОТ ПО СКАПИ ХОТЕЛИ И БАЗЕНИ ШИРУМ ЕВРОПА И ДА ПИЕ СКАПИ ВИНА И ДА ЈАДЕ КОЗЈИ БУТОВИ!!!

0
3284

Миленко на својот портал ,,Дудинка” собира донации за да може да си ги плати скапите патувања ширум Европа каде ќе може да го луксузира газот и мевот по луксузни базени, џакузија, да пие скапи вина и да ждере козји бутови.

Додека народот од нив гладува 11 години Миленко сега дури и бара донации, заедно со неговите стопани Груевци аздисани од милионите веќе немаат ни чувство за достоинство и за срам и се фалат со богатството пред очите на народот.

Миленко пред камерите во својата прва емисија ждереше бут од коза купен во Италија кој чини сигурно стотици евра и пиеше вино купено во Шпанија исто скапо неколку стотици евра! Затоа народе ни денар да не му дадете на овој вол кој 11 години се гои на маката и трудот на работникот во Македонија преку рацете на Грујо и ВМРО-ДПМНЕ исто како што коњ што се зоби со рака.

milenkosobiradonaciimilenko violina od prchMilenko-Bazen