ДОЈДЕ И ТОЈ ДЕН ПОСЛЕ ДОЛГО ВРЕМЕ КОПРЦАЊЕ И ГЛУМЕЊЕ ГОЛЕМО НОВИНАРСТВО: ГЕРО НАПИША КОЛУМНА ВО КОЈА ПОБАРА АМНЕСТИЈА ЗА ГРУЕВЦИ!!!

0
1324

После долго време глумење лудило и големо новинарство, се деси и тој ден, ГЕРО ВО КОЛУМНА ПОБАРА АМНЕСТИЈА ЗА ГРУЕВЦИ!!!

Секако таа амнестија тој ја запакува и затрупа со разни обланди од типот добро било што ОЈО ги зело предметите на СЈО ама тие требало да мируваат и да се реиспитаат, почнат од ново затоа што биле компромитирани заради сомнежите за Катица?!?!

Секако, додека мируваат времето си тече и де факто тие ќе застарат, но тоа Геро не го занима.

Исто така како со толкава леснотија тој се дрзнува да ги клевети сите во СЈО и сите да ги прави криминалци и некадарни?!?! Цел СЈО значи сите 100 вработени и 10 обвинители?!?!

На крајот на краиштата, обвинителите не судат, туку судат судиите, ако доказите не држат тогаш предметите ќе паднат, што се загрижил толку Геро?!?!

БРУКА! ГОЛЕМОТО ПЕРО КОНЕЧНО ЈАВНО ЗАСТАНА НА СТРАНА НА КРИМИНАЛЦИТЕ! ДУРИ ГО НАПАДНА И ФРЧКОВСКИ, ПАЗЕТЕ ГО ОБВИНИ ДЕК БЕЗ ДОКАЗИ И АРГУМЕНТИ ГО КЛЕВЕТИ МИЦКОВСКИ ДЕКА САКАЛ ДА ГО ЗАШТИТИ КРИМИНАЛОТ НА ГРУЕВЦИ?!?!?!

ПА ЗОШТО СО МЕСЕЦИ ГИ МОЛИМЕ ДА ГЛАСААТ ЗА НАСЛЕДНИК НА ЈАНЕВА?!?! ЗАТОА ШТО ЧЕКАА ДА СЕ БЛОКИРА СЈО ЗА ДА СИ ГИ СПАСАТ КОЖИТЕ, ЕТЕ ЗАТОА!!!