ЈАНКО БУРЕК ПЛАЧЕ: Ѕинго не ми даде плата цела година, последна плата сум ја зел во 2016-та!!!

0
1615

– Ја сум многу глуп, како вол. Цела година работев за џабе во Сител, Ѕинго последна плата ми има дадено во 2016-та!

Јанко Бурек се жали на ТВ Сонце. Ајде да се надеваме дека редовно ќе зема плата во ТВ Сонце, на никој не му посакуваме да биде без леб.