ЈАНКО БУРЕК КОНЕЧНО ПРИЗНА ОНА ВО ШТО ДОЛГО СЕ СОМНЕВАВМЕ, ДЕКА Е ЛАТЕНТЕН ГЕЈ, ЗАТОА Е ТОЛКУ ОПСЕДНАТ СО ЛГБТ ЗАЕДНИЦАТА

0
889

Јанко конечно си го отвори срцето и призна дека е хомогено внатрешно геј и покрај што е латентен геј.