Јанева ги повика сите кои поседуваат незаконски прислушувани разговори да ги достават до СЈО

0
226

Во врска со објавувањето на приватни телефонски разговори на сегашни и поранешни функционери, обвинителката Катица Јанева денеска ги повика засегнатите да дојдат во СЈО за да бидат поведени соодветни кривични постапки.

Таа исто така ги повика и сите оние кои поседуваат вакви снимки да ги достават до Обвинителството.