ЃУБРЕ РАСИПАНО: Од лажен социјалдемократ до обвинет за тероризам за 27-ми април, вакви лиглиња 10 години работеа за режимот!!!

0
1452

Од лажен социјалдемократ до обвинет за тероризам за 27-ми април, вакви лиглиња 10 години работеа за режимот!!!