ШОКАНТНО ОТКРИТИЕ НА ТАРАВАРИ: Новиот клинички центар всушност бил една ПР измама, немало да се гради нов клинички туку само нови хируршки клиники и тунели до постоечките клиники!

0
3087

Во интервју за Нова министерот за здравство, Таравари открива дека новиот клинички центар кој го заговараше бившата власт била само една измама, не се работело за нов клинички туку само за нови хируршки клиники и тунели до постоечките клиники, тоа е премалку за толку многу пари!

Целото интервју на НоваТВ.