ШОКАНТНО: МИЦКОВСКИ ОД ГОВОРНИЦАТА НА МИТИНГОТ ПОБАРА СЛОБОДА ЗА УБИЈЦИТЕ НА ЗАЕВ И СЕЛА КОИ УПАДНАА ВО СОБРАНИЕ НА 27-МИ АПРИЛ ЗА ДА ТЕПААТ И УБИВААТ СО ПИШТОЛИ И БОМБИ!!!

0
1093

Во неверојатен и шокантен потег, лидерот на ВМРО ДПМНЕ во својот говор побара слобода за терористите кои упаднаа на 27-ми април и за малце ќе ги убиеја лидерите на СДСМ и Алијанса, носеа пиштоли, поставија импровизирани бомби…

– Криминалците се на слобода а патриотите се во затвор, ова веќе не може така!, рече Мицковски во свјот говор,

Ова е кој знае кој пат Мицковски да ги брани убијците на Заев и Села, безброј пати во свои интервјуа тој ги правдаше дека биле испровоцирани, дека си ја бранеле државата итн итн…

Ова е шокантно поведение за еден лидер на партија кој претендира да се врати на власт и да владее, така ли ќе владее со крв и насилие?!?!