ШОКАНТНА НУКЛЕАРНА БОМБА НА МИЛЕНКО: Докторатот на Грујо е изработен од фирма во Лондон, нарачан е од владата во форма на физибилити студија и платен со народни пари!!!

0
411

“Докторатот” е направен со превземање (копипастирање, крадење) материјал од истражувањето, анализата и физибилити студијата нарачана од нашата Влада, платена со наши пари, а изработена од реномирана компанија од Лондон. А, за проектот “Слободна финансиска зона” што требаше да се лоцира во касарната Илинден.

#непоштено

Фејсбук статус на куртонот Миленко Неделковски