ШОКАНТНА ИЗЈАВА НА СИЉАНОВСКА НА СИТЕЛ: СВАРОВСКИ СУДСТВОТО Е ПОЛИТИЧКА ФЛОСКУЛА, НЕ ПОСТОИ!

0
317

– Ама доста со тие политички флоскули за Сваровски Судството, тоа не постои, тоа е политичка измама на СДСМ!

Сиљановска шокираше цела јавност на дуелот на Сител!!!