ШОКАНТНА АНАЛИЗА: Еве што се случи во Крушево и зошто!

0
1553

Лоша реприза на 27-ми Април
Организирана спонтаност
Денес фамилијата-мафијата со носење на навивачи, (Комити и Чкембари) со околу 85 автобуси во Крушево имаше за цел да предизвика инцидент, меѓународен скандал. Беа каменувани Бејли и и Метју Палмер заменик помошник државен Секретар на САД (исто како да е каменуван Трамп) Дополнително се зборува дека еден пратеник женет со Американка и поранешен Хашки затвореник им давале по 50 евра за да им ја засилат мотивираноста на навивачките групи.

Инаку скандалозниот говор и извикувањето пароли на шиптарски пи..чки само мртв шиптар е…се случуваше во присусуство на Метју Палмер…
Н.Г го прати Мицковски во Ташмаруништа..направи скандал преку Хорге на Крушево во присуство на претставник на САД
Со ова дефинитивно се закопавте..

Фејсбук статус на Боби Илиевски