ШОКАНТЕН СКАНДАЛ ВО ОХРИД: На конкурс за медицински сестри во Охридската болница, најдобро рангираната по стручност не е примена, најлошо рангираната е примена?!?!?!

0
3181
Почитувани  : Во знак на револт поради следново што ќе ви го пратам, а се работи за прием на медицински сестри во здравствен дом Охрид, би сакал доколку е во склад на вашата новинарска политика да го објавите ова заради тоа што вие сте новинарите последната институција каде можеме да се пожалиме ние обичните граѓани.
Ова се 31 кандидат рангиран според успех, каде 1 најдобар кандидат не е примен, а поледниот 31 примен.