Шекеринска: „Нинџи“ тепаат додека лидерот зборува за македoнскиот рај

0
481

Вчера бришеа слики на “лидерот”! Денес удираа ќотек за поставување на транспарент! Тепаа нинџи во цивилка додека “лидерот” зборуваше за македонскиот рај! Шутка не ти бега Никола!

Радмила Шекеринска фејсбук статус