Швалерска афера ја тресе македонската дипломатија: Амбасадор затруднел дипломатка, двојката раздвоена!

0
446

wonder-if-possible-love-affair--large-msg-13167113887

Нов македонски амбасадор во една значајна западноевропска земја живеел во љубовна врска со некоја наша млада дипломатка од МНР. Човекот живеел во станот на дипломатката и така, освен што биле на седмото небо, си ја делеле киријата и си штеделе и пари., пишува Плусинфо.

Целио текст може да го прочитате ОВДЕ