ЧУДНИ РАБОТИ СЕ СЛУЧУВААТ ВО ВМРО ДПМНЕ: Вмровците НАДВОР, реформаторите ВНАТРЕ?! Мицкоски е најголемиот предавник и послушник на САД и Брисел?!?!

0
1050

Еве што избра елдеповецот Мицкоски:

Да се потсетиме кои беа најистакнатите членови на групата реформатори. Александар Михајлоски, Костадин Богданов, Драган Лазаров, Петар Богојески и др.

Да се потсетиме дека тие го поддржаа договорот со Бугарија.

Да видиме што се случува сега со нив.

Некои од нив добија функции во партијата на чело со Мицкоски.

– Костадин Богданов е во новиот Извршен Комитет на ВМРО.
– Петар Богојески е заменик генерален секретар на партијата.

– Александар Михајлоски пред некој ден даде интервју во кое изјавува “Искрено многу сум задоволен од успехот на Иницијативата за реформи за демократизација и модернизација во ВМРО-ДПМНЕ. “

За него се појавија и информации дека се пријавил како заштитен сведок на СЈО.