ЧОМОВСКИ РАСПАЛИ ПО ГЕРОВСКИ: Еден ден тој ќе се срами од ова што го прави, тоа не е новинарство, тој користи проверени методи познати во ерата на Милошевиќ, ПАВЛЕ И САВЛЕ за оцрнување на политичари и новинари

0
1183

– Тоа што го прави Геровски еден ден ќе се срами, тоа не е новинарство, тоа е оцрнување на колеги, бизнисмени и политичари на рекла казала без докази, тоа не е истражувачко новинарство, тоа сме го виделе во ерата на Милошевиќ за ПАВЛЕ И САВЛЕ анонимните писма во Политика.

Чомовски во Канал 77.