ЦРНО ИМ СЕ ПИШУВА НА ГРУЈОВИТЕ ОЛИГАРСИ: Стојменов и Ѕинго правеле чуда во обид да се спасат од АПС!!!

0
1601

За Емил Стојменов низ градските кулоари се шпекулира дека во обид да избегне политички прогон се понудил да биде соработник на СЈО или заштитен сведок против некој од ВМРО-ДПМНЕ.

Познавачите велат дека СЈО подигнала огромна документација од последните 10 години од телевизизија Сител!

Да не збориме па за тоа што им се случува на Ивона и Латас.

Народот вика, кое куче јаде маст, јаде и стап!!!

Извор : Мактел.Мк