ЦРНИ ГРУЈО, НА КОЕ ДЕРЕЏЕ ПАДНА: ЗА ДА ИМ ИЗБЕГА НА НОВИНАРИТЕ, ГРУЈО СКОКНА ОД ТЕРАСА НА КРИВИЧЕН СУД!!!

0
817

Поранешниот премиер на Македонија и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски кој откако денеска наместо на рочиште на „Тенк“, кое почнуваше од 11:30 часот покрај тоа што за малку ќе влезеше на судењето за случајот „Монструм“ дококу не се спречеше обезбедувањето на судот за да ги избегне новинарите и новинарските прашања преплашен буквално скокна од една од терасите пред кривичен суд.