Цитат на денот на екс претседателот на САД, Роналд Реган: Ако објективно се погледне американската историја, покрај неколкуте црни моменти, мора да се признае дека тоа е славна историја на една нација која ги оствари своите соништа и надежи!

0
374

Screenshot_7 Screenshot_8