Цветанов кон Груевски: Во затвор ќе имаш многу време да се едуцираш и да пишуваш!

0
1091

Груевски барал да не оди во затвор, оти пишувал книга.

Ех Никола, Никола….
Не се секирај, во затвор се напишани многу познати книги, ама слабо си читал.
Затоа, сега во затвор ќе имаш многу време да се едуцираш.
Ќе имаш време да читаш, па и да пишуваш книги.
За пишување, затворот ти е идеално место.
Ќе се увериш…

Фејсбук статус на Ване Цветанов