ХРАБРИОТ МИЛЕНКО ГИ НАПОЛНИ ГАЌИТЕ: Во суд се правда дека тој не ги напишал заканите кон Заев и клетвите за Грците, туку дека некој му го хакирал профилот?!?!

0
1259

– Почитувани, да ви кажам дека јас овој суд и ова обвинителство не ги признавам затоа што во земјава владее режим. Но кога веќе сум тука, да ви кажам дека јас не сум напишал ништо од тоа за што сум обвинет, туку моите профили беа хакирани!

Ова беше одбраната на Миленко пред судот каде му се суди за закани кон премиерот Заев и за говор на омраза кон Грците по пожарите во Атина.

Храбриот шарпланинец сепак ги наполни гаќите и се посра и сега плаче и лаже дека некој му го хакирал профилот, во обид да се спаси од одење во затвор!