(ХОРОР ВИДЕО) Огромни ОГНЕНИ ЈАЗИЦИ кај селото Требовље, пожарот се зголемува се повеќе и повеќе изгорена борова шума!

0
589

Пожарот кој се заканува да уништи цело село во Поречието во моментов гори од повеќе страни на село Требовље во општина Македонски Брод.

Селаните таму молат за помош, во овој момент не се знае колку цистерни на противпожарната служба од Мак.Брод се присутни на терен.