ХИТ ФОТО Ова не сте го виделе-Три фолкерки на ролерки

0
629

Фолк ѕвездите Ирена Велјоска,Сани и Весна Диндева качени на ролерки парадираат низ градскиот парк во Скопје.Трие грации во тесни хеланчиња и маички до пупаче возат секоја вечер на стазата на Кеј.Глетка која не е баш секојдневна кога се работи за фолк дамите од нашата естрада. Додека српските фолкерки се разголуваат за насловни страни,покажувајки се што имаат,изгледа и ние си имаме јаки коњи за трка. Важно трите згодни фолкерки стигаат до целта.И тоа на ролерки.

irenairena-1