ХИТ ФОТО НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: ПЕТРЕ ШИБА НИЗ ГРАД НА ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ!

0
265

Петре Шилегов шиба по Скопје со електричен тротинет.