ХАОС И НЕВИДЕНА ПАНИКА ВО МВР И Министерство за транспорт и врски : Се горат документи пред повлекување на Груевски

0
281

Како што дознаваме од неофицијални извори на МВР и Министерството за Транспорт и врски дека по објавувањето на 4-тата бомба од лидерот на СДСМ Зоран Заев во доцните ноќни часови на министерството за внатрешни и министерството за транспорт и врски започнала тајна операција на горење и транспорт на документација од двете министерства.

A-stack-of-files-001

Од нашиот извор дознаваме дека голем дел од документите завршуваат спалувани додека пак дел од документите во доцните вечерни и раните утрински часови билеи изнесувани со комбиња во непознат правец. За каква тоа документација станува збор незнаеме но од она што го знаеме е дека во документацијата постојат огромен број на документи за невидени законски престапки и хаварија во самите министерства, се со цел идната власт да не ги пронајде.

Во овие две министерства завладеал тотален хаос и калабалак веднаш по објавувањето на 4-тата бомба на лидерот на СДСМ Зоран Заев каде се откриваат разговорите на премиерот Груевски и министерот за транспорт Миле Јанакиевски каде премиерот бара пола милиони евра од АЕК.