ФРЧКО УДРИ ВО СВОЈ СТИЛ ПО ВМРОНИТЕ: Нив треба да им се забрани да ја користат кратенката ВМРО, тоа им дава стратешка предност на политичкиот мегдан, го носат како реклама а се што нудат 30 години е да се затвориме во една пештера и тамо да јадеме корења, да прдиме и да ни биде вруќо!

0
488

– ВМРО ДПМНЕ цели 30 години ја злоупотребува кратенката ВМРО и со тоа има голема предност на политичката сцена а го користат тоа како рекламна табла но во суштина како политички прект ни нудат едно големо ништо, ни нудат се тоа па тоа, да се повлечеме во некоја пештера, да јадеме корења и да прдиме и да ни биде вруќо тамо на безбедно уплашени од сите волци од соседството и од меѓунардоната!

Фрчко во свој стил удри по ВМРО-ните!