ФРЧКО БЕШЕ ВО ПРАВО ЗА КЛИСАРЧЕТО: ДИМЧЕ АПАСИЕВ СЕБЕ СЕ СМЕТА ЗА МАКЕДОНСКИ ИСУС?!

0
834

ИСУС КУРИЊА, ИСУС!