Фросина Ременски ќе го тужи поттрчкото на Амди Бајрам, заменикот министер за труд и социјална политика Ибрахим Ибрахими поради лажна изјава за ТВ Нова ГРУЈОВИЗИЈА!!!

0
805

Екс министерката за труд и социјална политика Фросина Ташевска – Ременски до заменик министерот за труд и социјална политика Ибрахим Ибрахими кој доаѓа од редовите на Амди Бајрам до МТСП испрати предмет барање за јавно извинување од страна на Ибрахим Ибрахими во рок од 48 часа поради лажната изјава дадена за телевизијата на оној кој вози Сеат во бомбите на Заев, ТВ Нова, телевизија оформена со парите од пљачката во РЕК Битола.

15995593_1374952592536604_633560072_n