(ФОТО) ШОКАНТНИ ЗАКАНИ ЗА ЛИКВИДАЦИЈА НА ТРИЧКО, ГЕРОСКИ, ОРДАНОВСКИ И МИЛЧИН : На џаболебарите од ВМРО-ДПМНЕ вработени во УЈП веќе масовно почна да им тече низ ногавици, ПОТТРЧКО ОД УЈП НА ФЕЈСБУК УПАТИ ЗАКАНИ ЗА ЛИКВИДАЦИЈА ДО Тричко, Геро, Милчин,Ордановски!

0
2327

Извесен Јане Ченто вработен во УЈП преку својот фејсбук профил испрати директни закани за ликвидација до видни опозициски активисти и новинари како што се новинарот Бранко Героски, активистот Владимир Милчин, аналитичарот Сашо Ордановски и новинарот Бранко Тричкоски каде вели дека ќе почне да дава адреси на силеџии до опозиционери, новинари, граѓански активисти и други неистомисленици со режимот на ВМРО-ДПМНЕ се со цел за нивно ликвидирање.

screenshot_3
На оваа јавна закана од страна на лица вработени во државна институција МВР треба и мора да реагира соодветно и да ги санкционира испадите на ваквите анални исцедоци. screenshot_4

Тоа е тоа што се случува луѓе кога режимските буџетари ќе се почувстуваат загрозени за нивните фотелји и за нивните напудрени задници ширум администрациите. Веќе ја намирисаа департизацијата која наскоро ќе следува со нова влада без ВМРО-ДПМНЕ во неа па удираат на закани, уцени, притисоци и повици за насилства. Ова лудило мора да запре што поскоро а овие копуци да одговараат !!! Во меѓувреме погледнете ги коментарите и повиците за линч на неистомислениците по фејбук зидот на режимското џаболебарче Јане Ченто :
screenshot_5 screenshot_6 screenshot_7

 

brilijant