(ФОТО) Хуманитарна акција Дарувај од срце на СДСМ, Црвениот крст и хуманите граѓани

0
254

Денеска во Скопје се одржа традиционалната хуманитарна акција Дарувај од срце во организација на Форумот на жени на СДСМ, Црвениот крст и хуманите граѓани. Топла облека, обувки, покривки за најзагрозените граѓани на кои им е најпотребна помош во овие зимски беа донирани на пукнтот Даре Џамбаз. Вакви солидарни акции се спроведуваат и во други градови низ Македонија.

IMG_4127 IMG_4146