(ФОТО) ХАХАХАААА – СЕЛФИ НА НЕДЕЛАТА

0
1137

Најдоброто селфи во оваа недела, куртон Лаки и мечката Ивона во позадина. Веќе се надзира и стомаче пораснато, можеби и оваа е трудна ама овој пат од Лаки?!