(ФОТО) ХАХАХАААА…ДОДЕКА ГРУЕВЦИ ГЛЕДААТ ФУДБАЛ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ГИ ПРЕБРОЈУВА ДА НЕ ПОБЕГНАЛ НЕКОЈ СЛУЧАЈНО ПРЕКУ ГРАНИЦА!!!

0
1467

Screenshot_2