(ФОТО) ХАОС ПРЕД СОБРАНИЕ, ЗАЕВ И РАДА ДЕНОВИВЕ ЌЕ ФОРМИРААТ ШТАБ, ВРИЕ ОД АКТИВИСТИ НА ЛЕВИЦА ПРЕД СОБРАНИЕ, БАГЕРИ, ТЕНКОВИ, ХАОС, ЛУДИЛО У ПИЧКУ МАТЕР!!! 1.200.000 ГРАЏАНИ ПРОТИВ ХУНТАТА!!!

0
2065

Хаос пред собрание, Апашиев не спие, раја го сака, народ незадоволен против хунтата на Заев. Рада сериозни размислува да вади воени хеликоптери, тенкови, бомби и тешка пешадија да ја разбие тоа толпата на Левица.