(ФОТО) Успешно спроведена хуманитарна акција на ОО СДСМ-Центар за собирање на помош во покуњнина за настраданите од поплавите

0
204

Успешно заврши хуманитарната акција за собирање на покуњнина за настраданите од полавите, кој ја организираше Општинаската организација на СДСМ од општина Центар.14212173_10209599017439805_2362165572338375965_n 14222187_10209598994519232_7407332079028896308_n 14212574_10209598994719237_4119528067311441419_n 14021660_10209598995039245_1665088790399858193_n