(ФОТО ТРАГИКО) ПИНГ ФИЛИПЧЕ, ЦАРОВСКА, КАКВИ СЕ ОВИЕ ГЛУПОСТИ ВО СТРУМИЦА?!

0
589

За самохраните мајки, породување на улица или во парк??!?!