(ФОТО) Твитерџиите се заебаваат со ХИДРО ЛОПОВОТ, го ОТЕПАА Мицковски по Твитер!!!

0
3498

Твитерџиите го масакрираа буквално лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски откако исклучи цела плејада критичари од партијата вклучително и пратениците кои глааа за договорот помеѓу Македонија и Грција за уставни промени и негово имплементирање во целост поради интеграцијата на државата во ЕУ и НАТО.