(ФОТО) СДСМ ГО НАЈДЕ ИДЕАЛНИОТ ПОСТЕР СО КОЈ ЌЕ НАСТАПИ НА СЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ВО 2020-ТА

0
867

СДСМ со идеален постер за парламентарните избори во 2020-та.