(ФОТО) РОДИТЕЛИ ФАШИСТИ : За 1-ви април го маскирале сопственото дете како Адолф Хитлер!

0
384

Бура од револт, апел до социјалните служби и Министерството за труд и социјална политика предизвика фотографија објавена на фејсбук страната на Скопје сити мол од вчерашниот маскенбал кој родител/и го искористиле како повод своето дете да го маскираат како Адолф Хитлер.