(ФОТО) Ремет на денот

0
522

СЈО упатило две барања, едно до министерството за транспорт и врски или поточно, до Агенцијата за цивилно воздухопловство како и до Централниот регистар преку кои треба да се утврди и дали Милошоски бил сопственик или управител на фирма во период од 2008 до 2015 година.

Дополнително скандалозно е што Милошоски на својот фејсбук профил објави документи кои се дел од предистражна постапка и се упатени до две институции.

Барањата се поднесени на 31 март, а рокот за одговор е краток и е само 5 дена.17800284_10211220326718158_471260298909522614_n