ФОТО: Прилеп без државни знамиња за празникот

0
298

pr 1

Локалната власт во Прилеп, според фотографиите кои ги испратија прилепчани, заборавија дека денеска е државниот празник на Република Македонија, Денот на републиката. Градот не е накитен со знамиња.

pr 2 - Copy pr 3 - Copy pr 4 pr 5 pr 6 pr 3 pr 4 - Copy