(ФОТО) ПРИЛЕПЧАНИ СО ГЕРИЛА АКЦИЈА ПОЧНААТ ДА СЕ ЗАФРКАВААТ СО СИЛЈАНОВСКА ВО СЛУЧАЈ ДА ЗАЛУТА И ДА УТНЕ ДА ОТИДЕ НАМЕСТО ПРИЛЕП ВО ПРОБИШТИП!

0
330

Прилепчани со огромни поставени платна испишаа транспарент ,,ПП е кратенка за Прилеп, не за Пробиштип”.

Овој интересен транспарент во Прилеп е поставен како платно на влезот од градот во близина кај могилата на непобедените со цел Силјановска да не го утне повторно градот.