(ФОТО) ПРЕМИЕРОТ ГЛАВНА ЗВЕЗДА НА САМИТОТ ВО НАТО – ЗАЕВ НА ЗАЕДНИЧКА ФОТКА СО ТРАМП, ТЕРЕЗА МЕЈ, ЕРДОГАН

0
742

Премиерот Зоран Заев на заедничка фотка со Трамп, Ердоган, Тереза Меј.