(ФОТО) Порно ѕвездата предизвика хаос на плажа

0
1737

Италијанката Присила Салерно, која инаку е сè поуспешна диџејка, папараците ја „уловиле“ како се сонча и забавува со новата девојка Ангела.

Тие се бакнувале и се милувале пред сите, па многумина не можеле да го тргнат погледот од нив. Особено кога прошетала топлес…

02-prisila-topless-r32-220 04-prisila-topless-42-22 05-prisila-topless-42-22 10-prisila-topless-t3-25