(ОПАААА, КАКВО ФОТО ПАПАРАЦИ) Марко Зврлевски, Коле Штерјов и Мирослав Вујиќ со кафе ќе го оправаат судството во Македонија

0
1525

По нешто повеќе од еден месец од неговото разрешување од функцијата Јавен обвинител на Р.М., Марко Зврлевски деновиве е виден во центарот на Скопје, како во еден ресторан пие кафе во друштво на актуелниот претседател на Советот на јавни обвинители, Коле Штериев.
На покана на споменатите двајца, на ова обвинителско друштво, му се придружил скопскиот адвокат Мирослав Мики Вујиќ.
Не е познато дали тема на разговорите била претстојната реформа на правосудтвото или, пак, лефтерни теми?!Извор : Правосудство.Мк